sve kategorije
ENEN

Profil tvrtke

Početna>O nama>Profil tvrtke

 Ningbo Kuangshi Renjie Automation Equipment Co., Ltd (KSRJ Automation) je jedna od vodećih profesionalnih pneumatskih kalupa za dizajn, proizvodnju i tržišno orijentiranu skupinu prodajnih mehanizama.

    KSRJ Automation se razvio u međunarodno i moderno poduzeće, uživajući u radionici od više od 5000 četvornih metara s velikom prodajnom mrežom, specijaliziranom za proizvodnju elektromagnetnog ventila, pnuemaitc cilindra, FRL kombinacije, smjernog ventila, armature, prigušivača, PU cijevi i zračnog pištolja itd. 100 vrsta serije, oko 1000 različitih pneumatskih proizvoda. Usvojili smo prvoklasni CNC obradni centar, automatske strugove velike brzine, stroj za brizganje, stroj za tlačno lijevanje i druge napredne strojeve za ispitivanje.

     KSRJ Automation je izgradio istraživački centar za istraživanje i razvoj koji integrira projektiranje, istraživanje i razvoj svih različitih pneumatskih komponenti i kompletne opreme. S prvoklasnim prijemima prije prodaje, pregovorima u sredini prodaje i grupom usluga nakon prodaje i bogatim profesionalnim iskustvom, odjelom za kontrolu kvalitete, opremljenom vrhunskom opremom za testiranje i snažnom tehničkom snagom. Ključne brtve i magnetni materijal izvorno su uvezeni iz Japana, Tajwaija, Njemačke kako bi se osigurali proizvodi izvrsne kvalitete za globalne kupce, KSRJ Automation proširuje svoj utjecaj na robnu marku i brzo povećava prodajne rezultate u više od 50 zemalja. KSRJ Automation je pionir koji je dobio ISO9001:2008 odobrenje i CE certifikat te stekao više od 10 nacionalnih registriranih patenata.

 KSRJ Automatizacija će postupno postati vodeći na kineskom pneumatskom tržištu. 100% osiguranje kvalitete, 100% otvorena suradnja, 100% postprodajna usluga je misija KSRJ Automation, doprinijeti globalnoj tržišnoj pneumatskoj industriji i osigurati da svjetska automatizacija bude potpuno automatska cilj je kojem težimo zauvijek.Vruće kategorije