sve kategorije
ENEN

Vijesti iz kluba

Početna>Vijesti iz kluba

Naši vrući proizvodi-Festo serija jedinica za obradu izvora zraka

Vrijeme: 2022-11-10 Posjeta: 30

      

U protekle 2022 godine Festo serije jedinica za obradu izvora zraka također su najprodavaniji proizvodi u našoj tvrtki, a možemo ponuditi različite veličine od Mini do Max. Originalni Festo se uvozi iz Njemačke s pouzdanom kvalitetom. Ovi artikli su naišli na veliku naklonost u zemlji i inozemstvu. Postoji velika potražnja za ovim proizvodom. Prodaje se kao alva i sada imamo puno stalnih posjetitelja. Zatim ću vas upoznati s više informacija o Festo seriji jedinica za obradu izvora zraka.

  lFesto LR serijski regulator pritiska

  •   Učinkoviti su i stabilni, kompaktne strukture, malog opterećenja instalacije i kratkog vremena odziva. Čak i ako ulazni tlak i potrošnja komprimiranog zraka uzrokuju fluktuacije sustava, njegov radni tlak je i dalje vrlo stabilan. Postoje dva priključka manometra za različite mogućnosti ugradnje. Mikro, mini, midi veličina: izravno aktivirani membranski regulator. Maxi veličina: upravljački klipni regulator.

       Festo LR serija regulatora tlaka 1

 lFesto OFR serija jedinica za obradu izvora zraka

     Uglavnom ima sljedeće karakteristike. Visoka čvrstoća, visoka preciznost i jaka otpornost na kompresiju. Jednostavna metoda podešavanja tlaka, točna regulacija tlaka.  Glatko bez neravnina. Može raditi pri niskom tlaku, pametan za uključivanje i isključivanje, dobre performanse brtve. Ušteda energije i zaštita okoliša uz veliku nisku stopu, sigurnost i preciznost. Upoznaj various rzahtjevi od different pneumatski systems.

  Festo OFR serija jedinica za obradu izvora zraka 1


lFesto OU serija jedinica za obradu izvora zraka

  1.    Ukupni modularni dizajn može se proizvoljno rastaviti, kombinirati. Jednostavan za korištenje, učitavanje i otključavanjeoglas. Pritisniteregulacija ure: prilagodite različite razine tlaka prema potrebi. Osim toga, usvojio je oksidacijski tretman i klasični dizajn. Aluminijska površina je polirana i tvrdo anodizirana. Klasični dizajn je izdržljivi dizajn kontrole AI koji ga čini privlačnijim.

Festo OU serija jedinica za obradu izvora zraka 2


 Postoji niz specifikacija koje možete odabrati kako biste zadovoljili svoje dnevne potrebe. Također pružamo

Festo OC serija, OF serija i OL serija. Imaju tri različite veličine: mini, midi, maxi. Ukoliko ste zainteresirani, slobodno nas kontaktirajte. Zalihe su dostupne po principu tko prvi dođe prvi. Dobro došli svi!    


Vruće kategorije