sve kategorije
ENEN

Vijesti iz kluba

Početna>Vijesti iz kluba

Hvala vam puno na podršci i povjerenju u 2022

Vrijeme: 2022-12-30 Posjeta: 13

Dragi moj partneru,


Vrijeme je kao strijela, a opet je nova godina. U ovo posebno vrijeme, cijelo naše osoblje želi vam izraziti srdačnu zahvalnost i najbolje želje. Hvala vam što ste naši cijenjeni kupci. zahvalni smo na zadovoljstvu što smo vam pružili uslugu i zadovoljili vaše potrebe.


 Ningbo KSRJ Automation Co., Ltd. oduvijek je pridavao veliku pozornost kvaliteti proizvoda i usluga. Naše elektromagnetski ventilipneumatski cilindriobrade izvora zraka,armature za zrak... itd. proizvodi su se prodavali diljem svijeta. Znamo da su oni neodvojivi od vašeg povjerenja i podrške. U proteklim godinama povijesti razvoja, uvijek smo se pridržavali "Usredotočenosti na kupca, Inovacije, Zahvalnosti, Pobjeđujemo zajedno".


Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte. Vaše povratne informacije i prijedlozi će nas ohrabriti, a mi ćemo pružiti bolju uslugu i proizvod.


Kao međunarodni poslovni ljudi, uvijek radimo od jutra do duboko u noć. Sve svoje vrijeme i energiju provodimo na poslu. Iskoristite ove novogodišnje praznike, opustite se i budite sa svojom obitelji.Još jednom zahvaljujemo na ukazanom povjerenju i podršci te Vama i Vašoj obitelji želimo sretnu Novu godinu. Nadam se da ćete uspjeti u svom životu i poslu u novoj godini.


slika
Vruće kategorije